Kdo smo?

Detektiv

Sem detektiv Žan Jug, po izobrazbi magister ekonomskih in poslovnih ved s specializacijo v management marketingu.

Večletne izkušnje

Imam večletne izkušnje v zavarovalništvu z veliko znanja in prakse na področju pravdnih, kazenskih, upravnih zadevah.

Licence

Strokovni izpit in licenca detektiva št. 224. Strokovni izpit iz splošnega upravnega postopka 2. stopnje. Strokovni izpit iz zavarovalništva. Tečaj za Drager 6820.

detektivska agencija INKVIZITOR

Detektiv Žan Jug

Sem detektiv Žan Jug, po izobrazbi magister ekonomskih in poslovnih ved s specializacijo v management marketingu. Imam večletne izkušnje v zavarovalništvu z opravljenim strokovnim izpitom in podeljeno licenco št: 40110-3/2016-1. Prav tako imam opravljen strokovni izpit iz splošnega upravnega postopka 2. stopnje.  Imam opravljen tudi tečaj za preverjanje alkoholiziranosti in s tem podeljen certifikat za rokovanje z alkotestom Drager 6820. Imam veliko znanja in prakse na področju pravdnih, kazenskih, upravnih zadevah. 

Smo varnostno preverjeni s strani ministrstva za notranje zadeve in člani detektivske zbornice Republike Slovenije. Smo uspešni dolgoročni partner z veliko podjetji na Koroškem in Savinjskem. Prav tako nam zaupajo sodišča, za katera opravljamo vročitve in poizvedovanja.

POSLANSTVO
Zanesljivo, strokovno in diskretno rešujemo vaše probleme in vam prihranimo skrbi ter vaš čas.

DETEKTIV KOROŠKA
Na Koroškem smo prisotni regionalno, in sicer na naslovu Ozare 19, 2380 Slovenj Gradec. Prav tako smo hitro odzivni in fizično prisotni po vsej koroški regiji: Ravne na Koroškem, Prevalje, Mežica, Črna na Koroškem, Dravograd, Radlje ob Dravi, Muta, Mislinja itd.

DETEKTIV CELJE
Prisotni smo tudi v Celju, in sicer na naslovu Bežigrajska c.9. Hitro odzivni ter  fizično prisotni smo po celotni Savinjski regiji: Velenje, Šoštanj, Slovenske Konjice, Žalec, Prebold, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Mozirje, Ljubno ob Savinji itd.

DETEKTIV SLOVENIJA
Delo pa opravljamo tudi po vseh drugih slovenskih krajih: Maribor, Slovenska Bistrica, Ljubljana itd.